NOKIAN TRACTOR KING

Nokian Tractor King -renkaan täysin uusi pintakuvio vahvistetulla rungolla on todella mullistava traktorin renkaassa.

Aivan uudenlaista traktorin rengasteknologiaa edustava Nokian Tractor King on täydellinen rengas vaikeimpiin olosuhteisiin niin metsässä, maansiirrossa kuin tienrakennuksessa käytettäviin traktoreihin.

Lisätietoja

Suuri kuorman kantokyky

320 kPa asti

50% lisää vetäviä särmiä

Verrattuna tavalliseen ripakuvioon

Korkea nopeusluokka

65 km/h (D)

Mullistava pinnasta ytimeen

Nokian Tractor King -renkaan erinomaisen kestävyyden ja pidon ansiosta traktorin hevosvoimat voidaan välittää maahan ennennäkemättömällä tavalla.

Suunniteltu tarpeeseen

Nokian Renkaiden suunnittelutiimi havaitsi, että markkinoilla on kasvava tarve vahvalle traktorin renkaalle, jossa yhdistyvät erinomainen pito ja ensiluokkaiset ajo-ominaisuudet.

“Tiimimme kokemuksen ja intohimon ansiosta pystyimme luomaan aivan uudenlaisen renkaan, jonka ominaisuuksista ei ole tingitty millään osa-alueella”, kertoo Nokian Renkaiden suunnittelija Caleb Claassen.

Etsi jälleenmyyjä

Heavy Stories

“Huippuluokan pito ja sivuttaispito jopa liukkailla kivillä”

Christof Wiederstein

Mutaisilta alueilta kivirinteille – Christof Wiederstein ja hänen yrityksensä toimivat haastavissa metsäolosuhteissa.

“Suosittelen ehdottomasti Nokian Tractor King -rengasta vaativiin metsä- ja hakkuutöihin”, sanoo Wiederstein. Kaksoisripa tekee renkaasta hänen mielestään ainutlaatuisen näköisen ja tuo esiin Nokian Tractor King -renkaan huippuominaisuuksia.

“Kontaktialue on suurempi leveän pinnan ansiosta. Samalla kaksoisripa lisää vetävien särmien määrää”, hän sanoo. “Rengas toimii täydellisesti mudassa ja tarjoaa huippuluokan pidon sekä sivuttaispidon – jopa liukkailla kivillä.” Erinomaisen pidon ja pistonkeston lisäksi Wiederstein arvostaa ajomukavuutta, jonka ansiosta tiesiirtymät ovat Nokian Tractor King -renkailla tasaisia.

Tekniset tiedot

Vyörengas

Sisärenkaaton

Teräsvyö

CCR

Aramidi-sivupinnat

Pistosuojattu

Ketjukäyttö

Nastoitettava

Kivenpoistajat