6 000 tuntia 650 hehtaaria 60 tonnia 17 peräkärryä 15 traktoria
– nolla ongelmaa

Nokian Renkaiden flotation-renkaat maatalouteen ja maansiirtoon

Katso video

New range of Nokian CT tyres

Even broader range of famous trailer tyres.

See new sizes

Laatua, johon voit luottaa

Parin viime vuosikymmenen aikana flotation-renkaat ovat osoittaneet toimivuutensa ammattimaisessa maatalous- ja maansiirtotyössä. Hyvät kantavuusominaisuudet merkitsevät peräkärryllesi, traktorillesi ja muulle raskaalle kalustollesi parempaa tasapainoa, pitoa ja kuormattavuutta.

Nokian Renkaat tuntee vaativimman maastossa työskentelyn haasteet. Flotation-renkaidemme pistonkestävyys, hyvä kuormankantokyky ja vakaus varmistavat, että työsi sujuu tehokkaasti – vuodesta toiseen.

Flotation-renkaiden uusi taso.

Osta renkaita

Käyttäjien suusta

Kuljettaja

Günter Zens, A&G erdbewegung und transporte

Renkaat

Nokian CT

Sijanti

Düren, Saksa

6000 ongelmatonta käyttötuntia


Saksalainen maansiirtoyritys A&G Erdbewegung und Transporte oli törmännyt luotettavuusongelmiin aiempien renkaiden kanssa, jolloin he päättivät kokeilla Nokian CT -renkaita viidessä raskaassa Kröger-peräkärryssään.

”Siitä on nyt kolme vuotta”, muistelee Günter Zens. ”Vanhimpia CT-renkaitamme on käytetty jo 6000 tuntia – ilman ainuttakaan ongelmaa.”

Koska työt tehdään lähes yksinomaan maastossa, Zens arvostaa CT:n hyvää itsepuhdistuvuutta. ”Ajamme paljon pehmeällä hiekalla”, hän sanoo. ”On elintärkeää, että rengas puhdistaa itsensä tehokkaasti. Monessa suhteessa CT on meille täydellinen rengas.

”Monessa suhteessa CT on meille täydellinen rengas.”

Zens arvostaa myös renkaan vakautta raskaiden kuormien alla. ”Raskaan Fendt-traktorin vetämä, täyteen lastattu kolmiakselinen peräkärry painaa 60 tonnia”, Zens kuvailee. ”CT on kuin kotonaan tällaistenkin äärimmäisten painojen alla.”

”Kulutuskestävyys on erinomainen, itsepuhdistuvuus ja pistosuojaus omassa luokassaan”, kiteyttää Zens ominaisuuksia. ”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen.”

Vakaus ja laaja kontaktipinta yhdistettynä pitkään käyttöikään


Saksalaisen Jürgen Richterin yritys tekee urakointia paikallisille maatiloille ja bioenergialaitokselle 16 traktorin, 17 peräkärryn ja monenlaisten maatalouskoneiden voimin. Vuonna 2011 he törmäsivät sattumalta Nokian Country King -renkaisiin. Renkaan laaja kontaktipinta maahan sekä suorat kyljet tekivät vaikutuksen, ja renkaita päätettiin kokeilla.

”Renkaat osoittautuivat erittäin hyviksi tosikäytössä”, Richter sanoo. ”Nykyään jo viidessä peräkärryssämme on Nokian Country Kingit, ja yhdessä Fendt 820-traktorissa Nokian TRI 2 -renkaat.”


“Country King on joka suhteessa erittäin hyvä”

Neljän vuoden käyttö ei ole tuonut ainoatakaan ongelmaa Country Kingin suhteen. ”Vakaus ja laaja kontaktipinta yhdistettynä pitkään käyttöikään on saanut meidät todella pitämään Country Kingistä”, Richter myöntää.

Jokaista Richetrin peräkärryä käytetään noin 500 tuntia vuodessa, josta 60–70 % on maantieajoa. ”Luotettavuus ja itsepuhdistuvuus olivat pääsyyt näiden renkaiden valintaan”, Richter sanoo. ”Country King on joka suhteessa erittäin hyvä – en löydä siitä mitään negatiivista sanottavaa.”

Kuljettaja

Jürgen & Christian Richter, Lohnunternehmen Richter GBR

Renkaat

Nokian Country King

Sijainti

Amelinghausen, Saksa

Nokian Flotation-renkaat

Nokian CT

Testattua toimivuutta, uusia kokoja

Nokian CT-tuotesarjan uusien kokojen myötä yhä useampi peräkärry voi hyötyä parhaista mahdollisista renkaista – oli työmaasi sitten pehmeä pelto tai raskas maansiirto, maastossa tai maantiellä.

Nokian CT -sarjan renkaat ovat osoittaneet vakautensa käytännön töissä kovimpien kuormien alla. Myös käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä. Uusi murto- ja pistosuojattu pintakumiseos ei tarjoa pelkästään enemmän kilometrejä vaan todistetusti suojaa myös kaikkialla väijyviltä pistovaurioilta.

CT-sarjan hyvät itsepuhdistuvuusominaisuudet pitävät mudan ja kivet poissa urista. Pintakuvion epäsymmetrinen palamuoto puolestaan madaltaa huomattavasti melutasoa tien päällä. Päivitä peräkärrysi CT-aikaan!

Uudet koot:
600/50R22.5 163D CT TL
560/60R22.5 165D CT TL
600/55R26.5 169D CT TL
600/60R30.5 173D CT TL

Katso video

Nokian Country King

Vuosien tosikäytössä todettua vastinetta rahalle

Nokian Country King on kestävä ja vankka flotation-rengas kovaan käyttöön maatalouskoneissa ja peräkärryissä. Sen luotettavuus ja hyvä itsepuhdistuvuus ovat tehneet siitä suositun valinnan moneen eri käyttötarkoitukseen.

Nokian ELS

Paljon massaa, vähän jälkiä maassa

Flotation-vyörengas massiivisille maatalouskoneille ja peräkärryille tekee todistetusti jättikoneet ystävällisiksi maaperälle. Sen hyvä käyttöarvo ja ominaisuudet ovat tehneet ELS:stä klassikon alallaan.

Tekniset tiedot

Metsätyömailta maanteille – tutustu
Nokian Renkaiden koko raskaiden renkaiden tarjontaan

Nokiantyres.com/heavy